Proglašeni dobitnici turističkih poklon vaučera

0

VIŠEGRAD – U prostorijama višegradske Turističke organizacije danas su izvučeni dobitnici turističkih poklon-vaučera u okviru promotivne kampanje „Čekamo vas u Višegradu“, koju je organizovala ova organizacija uz podršku opštine.

Prvu nagradu, vikend za dvoje u hotelu „Višegrad“ i vaučer od 50 KM, dobila je Nataša Kostić sa Pala.

Danas je podijeljeno i pet vaučera u vrijednosti od 50 KM koje dodjeljuje opština Višegrad, a dobitnici su Vladimir Majstorović iz Šipova, Silva Milanović iz Prijedora, LJubica Vasić iz Banjaluke, LJiljana Guja sa Pala i Dejan Janković iz Priboja.

Direktor Turističke organizacije Višegrad Olivera Todorović rekla je novinarima da je cilj ove kampanje privući što veći broj turista iz BiH i regiona, kojih je ove sezone dosta manje nego prethodnih zbog pandemije virusa korona.

U prvom krugu učestvovale su 464 prijavljene osobe iz BiH i regiona.

Drugo izvlačenje biće 20. jula za poklon-vikend u kompleksu Andrićgrad, a 30. jula za poklon-vikend u Višegradskoj banji.

Prijave za učešće u kampanji objavljene su na zvaničnom sajtu Turističke organizacije Višegrad /www.visegradturizam.com/, a nagrade se mogu iskoristiti najkasnije do 30. septembra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare