Vozeći automobil pucao iz automatske puške

0

Muškarac čiji su inicijali N.A. priznao je policiji da je na Palama, upravljajući automobilom „audi“, ispalio više hitaca u vazduh iz automatske puške.

Iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopšteno je da je muškarac N.A. pucao iz automobila u Ulici Nikole Tesle na Palama, a policiji je rekao da je oružje bacio u korito rijeke Miljacke.

Policija je na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac izvršila pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi N.A, kao i pretres kuće i navedenog vozila koje koristi D.J, a koji se u trenutku izvršenja krivičnog djela nalazio na mjestu suvozača.

Prilikom pretresa, u vozilu su pronađena tri puščana metka kalibra 7,62 milimetara, ali obilaskom terena, oružje nije pronađeno.

U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv N.A. biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti, dok će protiv lica D.J. biti podnesen izvještaj o krivičnom djelu „pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela“.

Žena čiji su inicijali P.I. prijavila je policiji na Palama da joj je nepoznato lice upućivalo prijetnje putem telefona.

U saopštenju se navodi da je u toku preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare