Vlada obezbijedila 700.000 KM za adekvatne uslove rada policije

0

VLASENICA – Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da je Vlada u prethodnom periodu obezbijedila oko 700.000 KM da bi policija imala adekvatne uslove za rad na teritoriji opštine Vlasenica.

Nakon što je posjetila gradilište novog objekta Policijske stanice u Vlasenici za čiju je izgradnju sredstva obezbijedila Vlada, Cvijanovićeva je istakla da je to učinjeno znajući koliko su važni adekvatni uslovi da bi mogli svi zajedno da obave posao u vezi sa opštom bezbjednošću, zaštitom građana i imovine, ali i u kontekstu cijele Republike Srpske radi zaštite ustavnog poretka.

„Širom Republike Srpske mogli ste primijetiti da smo u prethodnih nekoliko godina odobravali sredstva za bolje uslove za rad policije, bilo da je riječ o velikim centrima kao što je banjalučki u Zalužanima ili je riječ o stanicama u svim našim opštinama“, izjavila je Cvijanovićeva novinarima.

Ona je izrazila zadovoljstvo što će policija imati bolje uslove za rad i što će to služiti građanima, te lokalnim i republičkim institucijama.

Cvijanovićeva je napomenula da realizacijom projekata u Vlasenica ova opština dobija sasvim novu drugačiju i dimenziju.

Izgradnja policijske stanice i studentsko-đačkog doma „Srbija“ predstavljaju najveću investiciju u opštini Vlasenica u posljednjih 30 godina.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare