Više od 300 zaposlenih na sportsko-zabavnom druženju

0

SOKOLAC – Šumsko gazdinstvo „Romanija“ Sokolac organizovalo je danas na Kopitu sportsko-zabavno druženje radnika, kojem je prisustvovalo više od 300, od ukupno 380 zaposlenih u ovoj organizacionoj jedinici „Šuma Srpske“.

Direktor Gazdinstva Strahinja Bašević rekao je novinarima da će ovo druženje na praznik Svetog Prokopija preći u tradiciju, a današnje je upriličeno povodom dobrog poslovnog rezulatata „Romanije“ u prvoj polovine ove godine.

„Ovakvi skupovi treba da doprinesu posebnom odnosu među zaposlenima i pozitivno utiču na poslovne odnose i ostvarenje još boljih rezultata u ovom gazdinstvu“, naglasio je Bašević.

On je naveo da su se zaposleni u sokolačkom gazdinstvu danas takmičili u navlačenju konopca, streljaštvu, bacanju kugle u muškoj i ženskoj konkureniciji, trci, fudbalu, šahu, a održano je i takmičenje ekipa u pripemanju jagnjećeg i prasećeg pečenja na ražnju, te u pripremanju gurmanskog gulaša.

Pobjednik u navlačenju konopca bila je ekipa Radne jedinice „Iskorištavanje“ sa prvim u redu Nebojšom Tomovićem.

„Ovo je poseban osjećaj pobjede, baš kao da je došao Novak Đoković pa ovdje igrao na terenu – toliko smo snage i navijača imali“, rekao je Tomović novinarima.

Siniša Cincar, inženjer šumarstva iz Šumske uprave „Istočni Stari Grad“, koja posluje u okviru sokolačkog gazdinstva, izrazio je zadovoljstvo organizacijom prvih sportsko-zabavnih igara za radnike „Romanije“.

„One su danas pokazale da je ljudima potrebna relaksacija u prirodnom šumovitom okruženju bez teških tema. Svemu dodatno doprinosi i naš pozitivan trend poslovanja, jer je `Romanija` jedno od najjačih gazdinstava u Srpskoj“, istakao je Cincar.

Milija Gavrilović, radnik ovog gazdinstva, osvojio je prvo mjesto bacivši kuglu, bez ikakvih priprema gotovo 13 metara i bio jedan od članova pobjedničke ekipe u navlačenju konopca.

Višestruka balkanska šampionka u sedmoboju, petoboju i skoku uvis i rekorderka BiH i Republike Srpske u ovim disciplinama Mladena Krajišnik bacila je danas kuglu osam metara i bila najbolja u trci na 100 metara i time najavila povratak na atletske staze već sredinom avgusta, nakon jednogodišnje pauze.

Prema njenim riječima, današnje godišnje radničko druženje, u organizaciji rukovodstva, Uprave i menadžmenta, a na prijedlog zaposlenih, zaslužuje svaku pohvalu.

„Time se zaokružuje jedna uspješna poslovna priča sokolačkog Gazdinsta u prošloj i u proteklih šest mjeseci ove godine“, rekla je Krajišnikova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare