Veterani MUP-a i borci Srpske odali počast poginulim saborcima

0

ISTOČNO SARAJEVO – Na spomen-obilježja prvom načelniku Centra javne bezbjednosti Srpsko Sarajevo Zoranu Cvijetiću i poginulim pripadnicima MUP-a ispred Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo danas je položeno cvijeće i prislužene svijeće povodom krsne slave MUP-a Srpske – Aranđelovdana.

Cvijeće su položili predstavnici Udruženja veterana MUP-a Republike Srpske Istočno Sarajevo i Boračke organizacije Sarajevsko-romanijske regije.

Predsjednik Boračke organizacije Sarajevsko-romanijske regije Željko Lalić čestitao je ime ove organizacije krsnu slavu MUP-u Srpske i zahvalio veteranima, koji se sa dužnim pijetetom prisjećaju poginulih saboraca.

Lalić je izrazio nezadovoljstvo činjenicom da se ovom događaju odazvao veoma mali broj pozvanih zvaničnika i drugih učesnika.

Predsjednik Podružnice Udruženja veterana MUP-a Republike Srpske Istočno Sarajevo Radovan Pejić, zahvaljujući se BORS-u na učešću o ovim događajima, rekao je da je časno bilo živjeti sa pokojnim Cvijetićem, kao i sa svim njegovim saborcima koji su u temelje Republike Srpske ugradili svoje živote ili dijelove tijela.

„Ponosni smo što je danas MUP Republike Srpske izrastao u respektabilnu i profesionalnu policijsku agenciju koja garantuje bezbjednost svim građanima Srpske“, naglasio je Pejić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare