Весна Милетић, „ФИФА“ судија са Пала, делегирана у Словачку и Грузију

0

Након што је крајем прошле године уврштена на „ФИФА“ листу те у априлу и судила прве међународне утакмице, пред Весном Милетић су нови спортски изазови.

Како пише на интернет страници „ФИФА“, Паљанка Весна Милетић, фудбалски ФИФА судија на „А“ листи, делегирана је у Словачку и Грузију на мечеве квалификација за Европско првенство у сениорској женској конкуренцији.

У дуелу Словачке и Шкотске који ће бити одигран 12. јула у Нитри / Словачка, у склопу групе „Б2“ обављаће улогу четвртог судије, док ће меч водити Мерима Челик уз асистенцију Мериме Тановић и Тамаре Дошен све из БиХ.

Наша јунакиња, Весна Милетић, доцент доктор физике на Универзитету у Источном Сарајеву, некадашња чланица неприкосновеног шампионског састава СФК „2000 Сарајево“, играла и за млађе селекције БиХ, у Тибилсију / Грузија у сусрету између Бјелорусије и Кипара, група „Ц1“ биће на центру са помоћницима Меримом Хомарац и Аидом Јусуфовић, док ће четврти судија бити Нејра Халаћ, све из БиХ.

Овој изузетно вриједној и скромној Паљанки коју красе најљепше врлине, искрено желимо да на задовољство свих обави посао на највишем нивоу, уз то, још много суђења на међународној сцени.

Аутор: Чeдо Матовић јe рођeн у сeлу Прeвила, општина Фоча. Пeнзионeр, вeлики заљубљeник у спорт и природу и најстарији „бордeр“ на Палама.

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare