Veselinović imao pomagača nakon počinjenog ubistva

0

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopštio je da će Okružnom tužilaštvu u ovom gradu podnijeti izvještaj protiv lica čiji su inicijali Ž.L. zbog sumnje da je pomagalo Nikoli Veselinoviću nakon što je na Palama ubio Bojana Furtulu.

Tokom istrage ubistva Furtule, koje se juče ujutro dogodilo u ugostiteljskom objektu „Omerta“ na Palama, Veselinović je odveo policiju do mjesta gdje je odbacio pištolj kojim je, najvjerovatnije, počinjeno ubistvo.

Srni je iz CJB rečeno da je pregledom lokaliteta Čeljigovići, uz magistralni put Pale – Sarajevo, pronađen pištolj kalibra 6,35 milimetara, koji će biti upućen na vještačenje.

Veselinović je nakon počinjenog ubistva pobjegao sa mjesta nesreće, ali je u toku dana, u pratnji advokata, došao u službene prostorije CJB Istočno Sarajevo.

NJegova predaja rezultat je operativnog rada na terenu i preduzimanja niza operativno-taktičkih i istražnih mjera i radnji tokom kojih su službenici CJB Istočno Sarajevo uspjeli stupiti u kontakt sa osumnjičenim.

Veselinović će danas uz izvještaj o počinjenom ubistvu biti predat Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare