Veliki potencijal za privrednu saradnju

0

ISTOČNO SARAJEVO – Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija i ambasador Srbije u BiH Stanimir Vukićević ocijenili su danas da postoji veliki potencijal za unapređenje privredne saradnje ovog grada sa gradovima iz Srbije.

Vukićević je naglasio da mu je veliko zadovoljstvo što je ponovo u BiH i u Istočnom Sarajevu i što je u prilici da nastavi saradnju tamo gdje je nekada stao.

On je rekao da su na sastanku razmijenjene informacija i definisanju projekata koji bi mogli biti predmet saradnje, a koji bi se uklapali u specijalne paralelne veze koje Srbija ima sa Republikom Srpskom, sa kojom je, kako je naglasio, saradnja izvanredna i odnosi dobri.

On je naveo da danas nije razgovarano o konkretnim projektima, već o idejama koje bi trebalo realizovati u narednom periodu.

„Prva prilika za to je nakon naših izbora kada bismo mogli da razgovaramo o saradnji privrednika i organizovanju sastanaka privrednih delegacija, dolasku privrednih komora i svemu što bi moglo da učini da ta saradnja dobije na kvalitetu i dinamici“, rekao je Vukićević.

On smatra da za to ima prostora i da ideje treba samo realizovati.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=D5eboWtOaug}

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare