Večeras nastup “Riblje čorbe”

0
Večeras nastup

VLASENICA – Pred oko 1.500 Vlaseničana i gostiju iz susjednih opština počeo je “Bir fest Vlasenica 2018”, a večeras se očekuje nastup “Riblje čorbe”.

Manifestaciju, koja se drugi put održava u ovoj opštini, svečano je otvorila predsjednik Skupštine opštine Gordana Trampić.

“Želimo da našu lokalnu zajednicu otvorimo, da u njoj organizujemo što više ovakvih pozitivnih događaja. Ovo je manifestacija koja na jednom mjestu okuplja sve generacije, od najmlađih do najstarijih”, rekla je Trampićeva.

Organizator manifestacije je Javna ustanova Kulturni centar iz Vlasenice, a pokrovitelj Opština.

“Cilj nam je da obogatimo kulturne, muzičke i umjetničke sadržaje u našoj opštini, što u nekom ranijem periodu nije bio slučaj”, rekao je novinarima direktor Kulturnog centra Nebojša Živković.

“Bir fest” je počeo nastupom članova folklornog ansambla vlaseničkog Srpskog
i prosvjetno-kulturnog društva “Prosvjeta”, koji su izveli nekoliko narodnih igara.

Potom je nastupio bend “Infuzija” iz Bratunca, koji je zagrijao brojnu publiku, da bi atmosfera u gradskom parku dostigla usijanje kada su se na bini pojavili članovi “Amadeus benda”.

“Cilj nam je bio da napravimo dobru žurku. Svirali smo naše pesme, ali i druge hitove, da se svi malo provedemo i da se lepše osećamo posle koncerta, i mi i publika”, rekao je novinarima član benda Aleksandar Stanimirović.

Na kraju sinoćnjeg programa nastupio je di-džej Zoks.

Danas će nastupiti di-džej Veki, “Arka bend”, “Racija” iz Banjaluke, te “Riblja čorba”.

Posljednjeg dana manifestacije nastupiće di-džej Dare, “Arka bend”, “Gnjev anđela” iz Bratunca i “Bijelo dugme-tribjut bend” iz Novog Sada.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments