Utvrditi ko je odgovoran za urušavanje dvorane

0

ISTOČNO SARAJEVO – Potpredsjednik SNSD-a Nada Tešanović poručila je da hitno treba utvrditi ko je odgovoran za urušavanje sportske dvorane u Istočnom Novom Sarajevu za čiju izgradnju je Vlada Republike Srpske izdvojila milion KM.Tešanovićeva je danas u Istočnom Novom Sarajevu kritikovala lokalnu administraciju zbog nebrige o sportskoj dvorani koja se obrušila zimus, a u kojoj su djeca trebala da ostvaruju sportske rezultate.


Ona je naglasila da joj se kao ministru za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske niko nije obratio, niti je dobila jedan dopis u vezi sa ovom sportskom dvoranom.

“Obilazila sam cijelu Republiku Srpsku, otvarali smo sportske dvorane, a do mene nije došao glas o ovoj u Istočnom Novom Sarajevu”, rekla je Tešanovićeva i dodala da se za obrušavanje ove dvorane ne bi ni znalo da mediji o tome nisu javili.

Ona je dodala da je danas došla u Istočno Novo Sarajevo kako bi se upoznala sa pravim stanjem na licu mjesta.

“Cilj nam je da probudimo svijest građana Istočnog Novog Sarajeva da kažu svoje mišljenje šta uraditi sa ovom dvoranom”, rekla je Tešanovićeva novinarima i dodala da odluka o tome treba da bude donesena u narednim mjesecima.

Tešanovićeva je danas obišla i lokaciju u Istočnom Novom Sarajevu na kojoj je planirana izgradnja akva-parka, ističući da je ovom mjestu ovakav objekat potreban i da će to biti realizovano u narednom periodu.

“U ovako lijepom naselju djeca moraju ići u federalno Sarajevo da se okupaju i da ljetni raspust provedu tamo”, rekla je Tešanovićeva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments