Uspostavljena saradnja sa urologom Snježanom Milićević

0

ISTOČNO SARAJEVO – Rukovodstvo Bolnice „Srbija“ dogovorilo je saradnju sa jednim od najpoznatijih urologa u Republici Srpskoj Snježanom Milićević sa Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske iz Banjaluke.

Direktor Bolnice „Srbija“ Nebojša Šešlija rekao je da je Milićevićeva sigurno jedan od najboljih urologa u regionu, te da brojni pacijenti iz Sarajevsko-romanijske regije zakazuju preglede upravo kod nje, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

On kaže da je želja menadžmenta ove zdravstvene ustanove da sve te usluge pacijentima pružaju u Bolnici „Srbija“.

Šešlija ističe da je veoma značajno da, nakon vrhunskih stručnjaka kao što su gastroenterolog Radoje Doder, vaskularni hirurg Milanko Maksić, te dječiji ortoped Igor Šešlija, još jedan od vodećih stručnjaka u svojoj oblasti radi na edukaciji ljekara i pruža zdravstvene usluge u Bolnici „Srbija“.

On je poručio da je, osim savremenih uslova u ovoj ustanovi, koji su obezbijeđeni zahvaljujući Vladi Republike Srpske, potrebno angažovanjem stručnjaka iz različitih oblasti omogućiti najbolju uslugu pacijentima i vratiti povjerenje u Bolnicu „Srbija“.

Snježana Milićević diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Sarajevu 1989. godine, a bila je ratni ljekar u Kliničkom centru Srpsko Sarajevo.

Od februara 1996. godine zaposlena je na Klinici za urologiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci, a od 1998. angažovana je u radu Medicinskog fakulteta banjalučkog univerziteta.

Redovni je član Akademije medicinskih nauka BiH i rukovodi Klinikom i Odjeljenjem za urologiju Univerzitetskog kliničkog centra u Banjaluci.

Predsjednik je Udruženja urologa Republike Srpske, te autor i koautor više od 80 naučnih i stručnih radova i 10 knjiga.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare