Uskoro led rasvjeta

5

Opština Pale u saradnji sa UNDP-om realizuje projekat zamjene starih rasvjetnih tijela novom savremenom LED rasvjetom u užem dijelu ove lokalne zajednice, ali i u pojedinim prigradskim naseljima, a vrijednost posla je 420.000 KM.

Ovom fazom biće obuhvaćeno više od polovine postojeće infrastrukture ovog tipa, navodi se na „Fejsbuk“ stranici opštine Pale.

Osim što će donijeti prednost u estetskom i kvalitativnom smislu, utrošak električne energije biće manji i za 50 procenata, što je značajna ušteda.

Opština Pale u saradnji sa Gradskom upravom Istočno Sarajevo realizuje projekat šireg obima, tako da će LED rasvjeta uskoro biti postavljena duž magistralnog puta od Lapišnice do Han Dervente.

„Biće postavljena u dva kraka, jednim do centra Pala, a drugim do Potkrajeva u mjesnoj zajednici Mokro“, navode iz opštinske uprave.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
5 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Vauuuu! To nam je prijeko potrebno, sve ostalo funkcioniše perfektno…

To je ušteda od 50 odsto na računima za struju po osnovu javne rasvjete, Vau

hahaha… ja… jes…

Vau – Nema razloga za cinizam. Lijepo je i treba pohvaliti ovakve postupke.
Da li je u planu da se postavi rasvjeta uz jednu stranu ceste koja vodi od raskrsnice u Han Derventi pa do nekadasnjeg restorana Olimpa,mislim da odatle ima rasvjeta prema Palama?
Ovo treba biti prioritet jer ovaj put prema Palama mora biti modernizovan i zbog ugleda Pala i zbog turistickog razvoja!

Zato su nam, nazovi fontane, deponije smeća!