Ušćumlić najuspješniji direktor banje

0

VIŠEGRAD – Iz NDP-a je saopšteno da aktuelna vlast u Višegradu na sve moguće načine pokušava da smijeni direktora Rehabilitacionog centra „Vilina vlas“ Dragana Ušćumlića, za kojeg navode da je najuspješniji direktor banje u posljednjih 25 godina.


Uspješnost pokazuju, ističe NDP, investicije i najveći ostvareni prihodi u poslijeratnim godinama.

Ušćumlić, kome mandat ističe 2019. godine, podnio je krivičnu prijavu protiv predsjednika Upravnog odbora ovog centra Pere Krstića, predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Pere Petrovića i načelnika opštine Mladena Đurevića zbog ucjene da podnese ostavku.

Iz NDP-a tvrde da je „Krstić na neprimjeren i nezakonit način ucijenio Ušćumlića da podnese ostavku zbog bolesti, ili će mu dovesti njihove prijatelje iz Sipe i Alfa tima“.

Opštinski odbor NDP-a podržava inicijativu da „Sipa istraži poslovanje banje „Vilina vlas“ u mandatu Petrovića i utvrdi šta se dešavalo sa ostvarenom dobiti“.

Đurević, Petrović i Krstić najavili su juče podnošenje privatne tužbe protiv Ušćumlića, zbog, kako su naveli, uvrede časti usljed iznošenja neistina na „BN televiziji“.

Đurević je rekao da je Ušćumlić neosnovano podnio krivičnu prijavu protiv njega, a Krstić tvrdi da nikoga nije ucjenjivao i da je direktor banje „iznio gnusne laži“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare