Uručeni vaskršnji paketi socijalno ugroženim porodicama

0

Opštinski odbor SNSD Pale i Mladi socijaldemokrati uručili su danas 25 paketa humanitarne pomoći u vrijednosti od 2.500 KM za višečlane porodice i porodice slabijeg imovinskog stanja sa područja ove opštine.
“Ličnim novčanim prilozima i uz pomoć prijatelja skupili smo novac za prehrambene i higijenske pakete i jaja, kako bi pomogli porodicama i vaskršnje praznike učinili ljepšim”, rekao je Srni predsjednik Mladih socijaldemokrata Pale Damjan Škipina.

On je napomenuo da godinama unazad Mlade socijaldemokrate organizuju humanitarne akcije s ciljem pomoći socijalno ugroženim porodicama.

Uručujući vaskršnje pakete, predsjednik OO SNSD Pale Boško Tomić rekao je da je lijep osjećaj pomagati ljudima u teškim vremenima i činiti dobro drugima.

“Tako smo i mi u SNDS-u pokušali da siromašnim porodicama Vaskrs učinimo ljepšim i radosnijim”, rekao je Tomić i napomenuo da je od Nove godine ovo četvrta humanitarana akcija koju organizuje Opštinski odbor ove stranke i Mladi socijaldemokrati.

Spisak porodica kojima je potrebna pomoć sačinjen je u saradnji sa Centrom za socijalni rad, a novčane priloge za skupljanje pomoći dali su pekara “Klas” i Mesna industrija “Panifleks”.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments