Uručena pomoć za 24 višečlane porodice

0


Danas je u opštini Pale uručena pomoć za dvadeset četiri višečlane porodice sa područja opštine koje su u protekloj godini dobile treće, četvrto ili peto dijete.

Fond za ovu namjenu Opština Pale je kreirala u saradnji sa privatnim preduzetnicima koji su svojim donacijama pomogli ovu akciju.

Porodicama su pomoć u iznosu od 300 KM danas uručili predsjednik Skupštine opštine Pale Predrag Vučičević i predstavnici Udruženja privrednika opštine Pale.

U ime opštine Pale, Predrag Vučičević je zahvalio privrednicima Pala na svesrdnoj podršci u ovoj akciji, a višečlanim porodicama poželio svako dobro u životu i izrazio nadu da će već naredne godine za ovu akciju biti obezbjeđena značajnija sredstva nego u ovoj godini.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/pomoc_viseclanim_porodicama_opstina_pale_30_jan_2015/] width=[54] height=[54] title=[Uručena pomoć za 24 višečlane porodice] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / D.B. / Foto: M.S.)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare