Upućena pomoć ka Zvorniku, nastavljene akcije prikupljanja pomoći

0

Opštinski odbor Crvenog krsta Pale danas je od prikupljene pomoći pripremio jedan kamion i pomoć je upućena ugroženim u Zvornik.

U prostorije OO CK Pale na Lukama svakodnevno pristiže prikupljena pomoć iz opštine Pale, a veliku pomoć pruža i mobilni tim.

Srednjoškolci i volonteri OO CK su juče na Promenadi pravili palačinke, a od prihoda (oko 870 KM) je kupljeno brašno, voda i sanitetski artikli od čega je dio danas upućen u Zvornik.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/palacinka-bar-pomoc-ugrozenima-21-05-2014/] width=[54] height=[54] title=[Palačinka bar 21.05.2014.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

U akciju su se danas uključili i pripadnici CJB Istočno Sarajevo koji su OO CK dostavili veliki kombi sa pomoći.

Hotelijeri i vikendice s Jahorine su donirali kombi sa ćebadima i posteljinom.

Mašine Majnexa i Velikih Šuma su jutros upućene u Šekoviće kako bi radile na sanaciji puteva i klizišta. U Šekovićima se već nalaze mašine firme AA Komerc, sa istom namjenom.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/masine-i-sarajevo-sekovici-pomoc-poplave/] width=[54] height=[54] title=[Sanacija u Šekovićima poslije poplava] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}
Foto: 17. i 18. maj 2014. Šekovići

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare