Upućen poziv za pomoć Jeleni Muharemović

0

Opština Pale poziva sve ljude dobre volje da podrže humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za rješavanje stambenog pitanja Paljanke Jelene Muharemović i njenog maloljetnog sina, koju je pokrenulo Udruženje građana „Oplemeni srce“.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović će, u skladu sa svojim ovlaštenjima, u opštinskom budžetu obezbijediti određena sredstva za ovu namjenu, a akciju će podržati i ličnim učešćem, što će učiniti i drugi opštinski funkcioneri.

Opština Pale je i do sada pokazala poseban senzibilitet za podršku socijalno ugroženim sugrađanima, te su tako u prethodnom periodu stambeno zbrinute četiri porodice, a izvršena je i sanacija nekoliko stambenih objekata, saopšteno je iz ove lokalne zajednice.

Opština svakodnevno odgovara i na veliki broj različitih individualnih zahtjeva građana u potrebi, među kojima je i Jelena Muharemović, kojoj je i do sada, u više navrata, odobravana jednokratna finansijska pomoć za životne i potrebe liječenja.

U ovoj opštini se nadaju da će i ovaj put, zajedničkim snagama, uspjeti da pomognu jednoj porodici i bar malo joj olakšaju nedaće u kojima se našla.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare