Upisana 33 učenika

0

ČAJNIČE – Po završetku upisa u prve razrede srednje škole „Petar Petrović Njegoš“ Čajniče 4. jula 2014. godine upisana su dva odjeljenja Gimnazija i Ekonomski tehničar.

Na raspisani konkurs za gimnaziju se prijavilo 22. učenika koliko je bilo i predviđeno tako da su mjesta popunjena, dok se za Ekonomski tehničar od predviđena 22. mjesta prijavilo samo jedanaest. Ostalo je još jedanaest slobodnih mjesta za odjeljenje Ekonomski tehničar

„Nadamo se da će da će se do avgusta još učenika upisati i popuniti slobodna mjesta. Upisna politika je realno planirana i očekujemo da će ona biti ispunjena s obzirom na broj učenika iz osnovne škole. Zadovoljni smo dosadašnjim odzivom“ – rekla je direktor škole Ljilja Jovanović.

Neupisani učenici koji žele da nastave školovanje u srednjoškolskom centru „Petar Petrović Njegoš“ Čajniče imaće još jednu šansu da se upišu do kraja avgusta.

(www.palelive.com)

Autor:

Gordana Golubić je rođena u Čajniču. Fakultet društvenih nauka završila je u Palama i stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za Radio Foča.


Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare