Ukradena mašina za sječenje betona i asfalta

0

Na Palama je sa privatnog posjeda u vlasništvu lica čiji su inicijali B.P. ukradena mašina za sječenje betona i asfalta, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.


Mašina je ukradena sa posjeda u Ulici Jovana Cvijića, a u toku je rasvjetljavanje krivičnog djela.

Radnik Tržnog centra „Tropiko“ u Istočnom Novom Sarajevu juče je na izlazu iz objekta zaustavio dvije ženske osobe koje su ukrale određenu količinu prehrambenih proizvoda i sredstava za ličnu higijenu.

Policajci su legitimisanjem utvrdili da je riječ o V.C. i A.R, obje nastanjene na području Kantona Sarajevo, koje su privedene u policijsku stanicu radi kriminalističke obrade.

Ukradena roba vraćena je u tržni centar, a u toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

U mjestu Jošanica, opština Foča, nepoznata lica su u posljednjih mjesec dana nasilno ušla u porodičnu kuću vlasništvo I.S. iz koje su odnijela frižider, bojler i umivaonik. Istraga je u toku.

Policija je juče u Istočnom Novom Sarajevu prilikom kontrole vozila „mercedes“, kojim je upravljao T.K, a u kojem su se nalazili S.P. i O.O, svi iz Kantona Sarajevo, pronašla torbicu u kojoj je bio pištolj kalibra 7,65 milimetara sa osam metaka, a za koji T.K. nije posjedovao dokumentaciju.

Pištolj je oduzet, a T.K. je priveden radi kriminalističke obrade. U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv T.K. biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Policijskoj stanici Pale juče je S.B. prijavio da mu je nepoznato lice u toku noći ukralo psa rase „azijski ovčar“, koji se nalazio ispred kuće vezan lancem. Istraga je u toku.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare