Ukraden „golf“ u Ulici Desanke Maksimović

0

U selu Gornji Budanj u opštini Foča nepoznati izvršilac ili više njih posjekli su 70 metara elektro kabla koji je električnom energijom napajao kuću čiji je vlasnik lice H.L.
Izvršen je uviđaj, a po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela oštećenje tuđe stvari, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo lice čiji inicijali su G.G. je prijavilo da je njega i njegovu suprugu fizički napala osoba M.Ć, te da mu je oštetila vrata i počupala dijelove plastike ispod vjetrobranskog stakla na vozilu.

Osumnjičeni je pozvan u službene prostorije radi davanja izjave na navedene okolnosti. Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Lice čiji inicijali su Č.D. prijavilo je policiji u Palama da mu je ukraden automobil „golf“ koji je bio parkiran u Ulici Desanke Maksimović. U toku je rad na pronalasku vozila i identifikaciji izvršioca.

Policijski službenici Policijske stanice Pale uhapsili su osobu M.T. zbog osnova sumnje da je upravljala motornim vozilom pod uticajem alkohola.

Nakon što je doveden u prostorije za zadržavanje, M.T. je oštetio vrata koja je pokušao nasilno da otvori. U toku je rad na kompletiranju i dokumentovanju krivičnog djela oštećenje tuđe stvari.

Sa parking prostora u Ulici akademika Petra Mandića u Istočnoj Ilidži ukradena je „škoda oktavija“, čiji je vlasnik lice S.D. O događaju je obaviješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Policijski službenici Policijske stanice Novo Goražde podnijeli su izvještaj Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo protiv lica čiji su inicijali M.G. zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare