Uhapšeno šest lica zbog krađe vozila

1
Ilustracija

BANJALUKA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske uhapsili su danas šest lica koja se dovode u vezu sa kriminalnom strukturom koja je duži period na području Sarajeva, Doboja i Tuzle vršila krivična djela u vezi sa krađom vozila.

Uhapšena su lica čiji su inicijali Ž.K. iz Banjaluke, S.R. iz Laktaša, S.P. iz Milića, M.T. iz Pala, te M.M. i V.K. iz Sokoca

Tokom dosadašnjih aktivnosti policijski službenici su na području Banjaluke, Doboja i Istočnog Sarajeva izvršili pretrese na 15 lokacija i pronašli sedam vozila za koja postoji sumnja da su ukradena na području BiH i zemalja Evropske Unije.

Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Želimir Knežević, Stevan Resanović, Miroslav Milinković, Vladimir Krsmanović, Srđan Pržulj i Marko Trifković.

Akcija je izvedena pod nadzorom Tužilaštva BiH, a uhapšeni su osumnjičeni da su izvršili krivično djelo oragnizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelom teška krađa.

Navedene aktivnosti realizuje Uprava za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa policijskim upravama Doboj i Istočno Sarajevo, te MUP-ovima Kantona Sarajevo i Kantona Tuzla.

U MUP-u navode da se nastavlja dalji rad u vezi dokumentovanja navedenih krivičnih djela.

(www.palelive.com / Srna / Foto: MUP RS)

Pretplati se
Obavijesti o
1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Samo po zakonu…