Uhapšeno lice iz Istočne Ilidže zbog upućivanja prijetnji

0

ISTOČNO SARAJEVO – Pripadnici Policijske stanice Istočna Ilidža uhapsili su lice čiji su inicijali R.S. iz Istočne Ilidže zbog osnova sumnje da je upućivalo ozbiljne prijetnje po život i tijelo više lica, kod kojih je izazvalo osjećaj ugroženosti.

Ovo lice je uhapšeno juče zbog sumnje da je počinilo krivično djelo ugrožavanje bezbjednosti.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na dokumentovanju predmeta, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža juče je prijavljeno da je lice S.E. iz stana u Ulici vojvode Radomira Putnika ukralo više električnih aparata i predmeta.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajavo i u toku je rad na dokumentovanju krađe.

Policijskoj stanici Trnovo juče je prijavljeno da je lice M.A. sa više gradilišta na području ove opštine ukralo veću količinu građevinskog materijala.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajavo i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela krađa.

Policiji na Sokocu juče je prijavljeno da u Ulici Arsena Petrušića u ovoj opštini gori vozilo „golf A-2“.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu izvršen je uviđaj na licu mjesta, a policijski službenici preduzimaju radnje na utvrđivanju uzroka požara.

U mjestu Bulozi, opština Istočni Stari Grad, juče je u ranim jutarnjim časovima iz benzinske pumpe ukraden paket u kome se nalazila određena dokumentacija, što je
prijavljeno Policijskoj stanici Istočni Stari Grad.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajavo, izvršen uviđaj na licu mjesta i u toku je rad na pronalasku izvršioca krivčnog djela teška krađa.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments