Uhapšena zbog prevare i krađe

0

VIŠEGRAD – Granična policija BiH je na prelazu Vardište uhapsila ženu iz Loznice čiji su inicijali Z.J. za kojom je Centar javne bezbjednosti Bijeljina raspisao potragu.
Ona je uhapšena prilikom granične provjere i predata je pripadnicima Policijske stanice Višegrad, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Sa osumnjičenom su se nalazile i ženske osobe P.Đ. i S.M, obje nastanjene u Loznici, koje su, takođe, lišene slobode zbog krivičnih radnji počinjenih na području Janje i Bijeljine.

U naselju Sase, opština Višegrad, nepoznata žena tokom izvođena vradžbina prevarila je lice L.N. tako što je tražila da joj se iz kuće donese zlatni nakit.

Oštećena je izjavila da joj je nepoznata ženska osoba sa karakterističnim ožiljkom na licu, bez njenog znanja i zbog nepažnje, uspjela da ukrade zlatne predmete.

O događaju je upoznat dežurni tužilac, kao i pripadnici Granične policije BiH koji su uhapsili osumnjičenu na prelazu Vardište, kod koje nisu pronašli ukradeni nakit.

Vlasnik knjižare V.S. prijavila je juče policiji na Palama da je nepoznati izvršilac ili više njih iz knjižare u Ulici Milutina Simovića na Palama ukrao metalnu kasu u kojoj se nalazila određena količina novca.

U toku je preduzimanje potrebnih radnji na rasvjetljavanju ove teške krađe, a visina ukupne materijalne štete biće naknadno utvrđena.

Nepoznato lice ili više njih je tokom noći između utorka i srijede, 27. i 28. septembra, ukralo dvije kutije sa izvjesnom količinom novca iz frizerskog salona na Palama.

Istraga je u toku, a visina ukupne materijalne štete biće naknadno utvrđena.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare