Uhapšen jer je vozio pijan i vrijeđao policiju

0

Muškarac čiji su inicijali N.K. uhapšen je na Palama jer je pijan vozio automobil i ugrožavao bezbjednost pješaka, a nakon hapšenja vrijeđao i psovao policijske službenike, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
„Službenici Policijske stanice Pale saznali su juče u 10.00 časova da nepoznato lice u automobilu `pasat` vozi po pješačkim stazama, prolazi kroz crveno svjetlo i tako ugrožava bezbjednost pješaka i drugih učesnika saobraćaja“, navedeno je u saopštenju.

U 10.40 časova policija je u mjestu Velike Šume, opština Pale, zaustavila vozilo „pasat“ kojim je upravljao N.K.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac koji je naredio preduzimanje zakonom predviđenih mjera i radnji.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv osumnjičenog, nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

LJekar čiji su inicijali I.G. prijavio je juče Policijskoj stanici Foča da nije ispoštovana pravosnažna presuda, kojom je naloženo njegovo vraćanje na posao u fočanskom Domu zdravlja.

O prijavi je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Trebinju, koji je naredio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela neizvršenje sudske odluke.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare