Vatrogasci gase požar u magacinu uz fabriku „Lasta“

0

ISTOČNO SARAJEVO – Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočnog Sarajeva nalaze se na terenu i gase požar koji je izbio u magacinu uz fabriku „Lasta“, izjavio je Srni starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočnog Sarajeva NJegoš Vukadin.

„Riječ je o magacinu za koje su rukovodioci `Laste` rekli da nemaju ništa s tim. Još ne znamo šta je u tom magacinu, da li su neke mašine ili nešto drugo. Napolju nema vatre ali ima veliki dim“, rekao je Vukadin.

On je istakao da su spremne i dodatne ekipe za gašenje ukoliko bude bilo potrebe.

„Zbog izdimljavanja magacina gašenje objekta će potrajati. Taj požar za sada ne predstavlja prijetnju drugim objektima. Ne postoji niti jedna naznaka da je neko bio u tom objektu jer je bio zatvoren“, naveo je Vukadin.

Kad je riječ o mogućim uzrocima požara, starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočnog Sarajeva je naveo da se eventualni dokazi predaju inspekciji za eksplozivne materije i zaštitu od požara MUP-a koja radi uviđaje.

Ugašen požar u magacinu uz fabriku „Lasta“

ISTOČNO SARAJEVO – Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo ugasili su požar koji je izbio u magacinu uz fabriku „Lasta“, izjavio je Srni starješina ove jedinice NJegoš Vukadin.

„Vatra je brzo ugašena. Gorjele su neke instalacije i smeće koje se tu nalazilo. Naša ekipa je dežurala još petnaestak minuta, kako bi se uvjerila da je vatra potpuno ugašena. Sada više nema nikakve opasnosti za okolne objekte“, naveo je Vukadin.

On je naglasio da nije pričinjena šteta na objektima koji se nalaze u blizini magacina.

Kada je riječ o mogućim uzrocima požara, Vukadin je naveo da se eventualni dokazi predaju inspekciji za eksplozivne materije i zaštitu od požara MUP-a, koja radi uviđaje.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare