Učesnicima podijeljeno 300 svjetloodbojnih prsluka

0

ZVORNIK – Učenicima pješacima i biciklistima danas je u akciji Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, Savjeta za bezbjednost saobraćaja i Tehničkog školskog centra /TŠC/ u Karakaju podijeljeno oko 300 svjetloodbojnih prsluka.

Komandant Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Dražan Erkić rekao je novinarima da je cilj akcije da zaštiti pješake kao učesnike u saobraćaju.

“Izabrali smo decembar za akciju, jer je vidljivost i preglednost na putevima smanjena. Osim podjele svjetloodbojnih prsluka, naši pripadnici održaće edukativna predavanja o ovoj temi u srednjim i osnovnim školama, mjesnim zajednicama sa područja ove opštine i šire regije koju pokriva naša stanica”, istakao je Erkić.

Direktor karakajskog TŠC Goran Grujić rekao je da su u akciji učestvovali i profesori ove škole, te učenici saobraćajne škole.

“Mi smo akciju pomogli i donacijom prsluka, koliko smo mogli. TŠC je imao veliki interes za ovu akciju s obzirom da imamo veliki broj učenika pješaka”, rekao je Grujić.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments