Učenik generacije Stefan Malbašić

4

Dodjelom diploma i nagrada večeras je u Kulturnom centru Pale obilježen završetak školovanja 71. generacije maturanata Srednjoškolskog centra “Pale”, a za učenika generacije proglašen je Stefan Malbašić.

Malbašić je rekao da je diploma odraz četvorogodišnjeg kontinuiranog rada i predstavlja krunu njegove takmičarske karijere iz matematike i fizike. On će školovanje nastaviti na Matematičkom fakultetu u Beogradu.

Direktor Srednjoškolskog centra “Pale” Nedeljko Gazivoda rekao je da je školovanje završilo 188 maturanata koji će, uvjerne je, odgovoriti na sve izazove i izabrati pravi put.

“Ova generacija je mnogo naučila i postigla značajne rezultate u nastavnim i vannastavnim aktivnostima. Bilo je značajnih rezultata iz matematike, fizike, ruskog jezika i drugih oblasti”, naveo je Gazivoda i dodao da je ove godine u srednju školu zavrilo i pet vukovaca.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović čestitao je maturantima uspješan završetak školovanja i uručio vukovcima novčane nagrade i knjige.

(www.palelive.com / Srna / Foto M.S.)

Pretplatite se
Obavijesti me o
4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Cestitam

Ima pravo Administrator što nije postavio topik ovogodišnje “maturske šetnje”, jer se nije imalo šta ni vidjeti! Nastavljena je stara praksa: dezorganizacije, haosa, gužve, bez ikakvog programa i stila…sve isto, ako ne i gore nego u svim prethodnim godinama… Sramota za srednju školu ! Da su se barem ugledali na osnovce koji su, zajedno sa nastavnicima, organizovali program svoje mature za svaku pohvalu!!!

Još da je naišla kakva tatina pokemončina i sve pokosila jer ionako tuda prolijeću kao da je trka Formule 1 a ne kraj šetališne zone…

Stop setalisnoj zoni!