Učenik generacije Stefan Malbašić

4
1206

Dodjelom diploma i nagrada večeras je u Kulturnom centru Pale obilježen završetak školovanja 71. generacije maturanata Srednjoškolskog centra “Pale”, a za učenika generacije proglašen je Stefan Malbašić.

Malbašić je rekao da je diploma odraz četvorogodišnjeg kontinuiranog rada i predstavlja krunu njegove takmičarske karijere iz matematike i fizike. On će školovanje nastaviti na Matematičkom fakultetu u Beogradu.

Direktor Srednjoškolskog centra “Pale” Nedeljko Gazivoda rekao je da je školovanje završilo 188 maturanata koji će, uvjerne je, odgovoriti na sve izazove i izabrati pravi put.

“Ova generacija je mnogo naučila i postigla značajne rezultate u nastavnim i vannastavnim aktivnostima. Bilo je značajnih rezultata iz matematike, fizike, ruskog jezika i drugih oblasti”, naveo je Gazivoda i dodao da je ove godine u srednju školu zavrilo i pet vukovaca.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović čestitao je maturantima uspješan završetak školovanja i uručio vukovcima novčane nagrade i knjige.

(www.palelive.com / Srna / Foto M.S.)

Postavi komentar

4 komentara na "Učenik generacije Stefan Malbašić"

avatar
borac
Gost
borac

Cestitam

Matura
Gost
Matura

Ima pravo Administrator što nije postavio topik ovogodišnje “maturske šetnje”, jer se nije imalo šta ni vidjeti! Nastavljena je stara praksa: dezorganizacije, haosa, gužve, bez ikakvog programa i stila…sve isto, ako ne i gore nego u svim prethodnim godinama… Sramota za srednju školu ! Da su se barem ugledali na osnovce koji su, zajedno sa nastavnicima, organizovali program svoje mature za svaku pohvalu!!!

Vukas
Član
Vukas

Još da je naišla kakva tatina pokemončina i sve pokosila jer ionako tuda prolijeću kao da je trka Formule 1 a ne kraj šetališne zone…

zunzo
Gost
zunzo

Stop setalisnoj zoni!