U tuči povrijeđen maloljetnik iz Srbije

0

Sedamnaestogodišnjak sa Pala lišen je slobode, jer je nanio tjelesne povrede šesnaestogodišnjem državljaninu Srbije, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Pale juče oko 3.00 časa prijavljeno je da u Karađorđevoj ulici na Palama na trotoaru leži muškarac sa vidnom povredom glave. Nakon prijave obaviještena je Hitna služba Doma zdravlja Pale, koja je izašla na lice mjesta i pružila pomoć povrijeđenom licu.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je, nakon kraće verbalne rasprave, sedamnaestogodišnji maloljetnik udario pesnicom u glavu šesnaestogodišnjaka, državljanina Srbije, koji je pao i udario glavom o asfalt.

Sedamnaestogodišnjak sa Pala uhapšen je zbog krivičnog djela nanošenje tjelesne povrede.

U mjestu Gradina, na lokalnom putu Kalinovik–Kuta, juče oko 1.30 časova muškarac čiji su inicijali M.L. namjerno je vozilom udario u automobil ženske osobe J.J.

Ona je izjavila policiji da joj je u prethodnom periodu M.L. prijetio da će je ubiti. U izjavi je navela da ju je M.L. dva puta odgurnuo i uzeo joj mobilni telefon, te da nije bila u mogućnosti da se javi roditeljima.

U mjestu Batovsko Poljetica, u opštini Rogatica, M.V. je prijavio policiji da su dva nepoznata lica pucala iz vatrenog oružja i ubila njegovo muško ždrijebe, nakon čega su ga vozilom prevezli do mjesta Kovačica.

Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela mogu dovesti lica D.P. i R.S. Prilikom kriminalističke obrade D.P. je policijskim službenicima dobrovoljno predao prepravljenu vojničku pušku i dva puščana metka.

Nepoznato lice ili više njih od 17. do 21. aprila obilo je zgradu Skupštine opštine Foča i u kancelarijama izvršilo špremetačinu stvari.

Prema ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uvuiđaj kojim je konstatovano da je izvršilac nasilno ušao kroz prozor zgrade i u unutrašnjosti obio pet kancelarija iz kojih, prema izjavama zaposlenih, nije ništa otuđeno.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments