U toku spajanje cjevovoda između Dobrinje četiri i jedan

0

ISTOČNO SARAJEVO – Komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ Istočno Sarajevo radi na spajanju cjevovoda između naselja Dobrinja četiri i Dobrinja jedan, odnosno dvije zone vodosnabdijevanja.

Cilj spajanja je da se objedinjena zona Dobrinja četiri i Dobrinja jedan snabdiju količinom vode koju Vodovodu u Istočnom Sarajevu distribuiše kantonalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ Sarajevo.

Završetak radova očekuje se tokom dana, te će potrošači Dobrinje jedan prilikom prebacivanja na novi sistem vodosnabdijevanja imati kratkotrajni prekid s obzirom na to da se zona mora izolovati sa sistema vodosnabdijevanja Tilava, saopšteno je iz „Vodovoda i kanalizacije“ Istočno Sarajevo.

Nakon završenog spajanja zona Dobrinja četiri i dio Dobrinja jedan količina vode iz sistema Tilava usmjeriće se na ostala naselja koja pokriva „Vodovod i kanalizacija“ Istočno Sarajevo.

Nakon svih ovih radnji, „Vodovod i kanalizacija“ Istočno Sarajevo sagledaće mogućnost za postepeno ukidanje redukcija ili će pribjegavati redukcijama u noćnim časovima, o čemu će blagovremeno obavijestiti potrošače.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare