U toku noći provaljeno u tri objekta

0

U naselju Luke na Palama nepoznati počinioci provalili su u pomoćne objekte (šupe) vlasništvo D.J. i G.J., te u vikend kuću vlasništvo M.S. iz kojih su odnijeli dvije motorne pile, dva akumulatora i pet litara benzina, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo. Provale su izvršene u noći 27. na 28. juli. Istraga je u toku.

U protekla 24 časa evidentirane su tri saobraćajne nezgode – u Višegradu sa lakšim tjelesnim povredama i u Istočnom Starom Gradu i Čajniču sa manjom materijalnom štetom.

Radnici policije kontrolisali su 154 vozila i vozača, podnijeli četiri zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 118 prekršajnih naloga, te iz saobraćaja isključili dva vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava i jedno vozilo radi isteka registracije.

O.T. je Policijskoj stanici Rudo prijavio da je nepoznati izvršilac na parceli, koja je vlasništvo njegove supruge S.T, u naselju Staro Rudo zasijao kukuruz bez njihovog odobrenja. U toku je preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju ovog događaja.

(www.palelive.com / Srna / foto: Naselje Luke – Darko)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare