U subotu Višegradska regata

0
Višegradska regata
Arhivska fotografija

VIŠEGRAD – Višegradska regata, koju organizuje Turistička organizacija Višegrad u saradnji sa opštinom, biće održana u subotu, 14. jula, potvrdio je danas Organizacioni odbor ove manifestacije.

Prema riječima Branislava Andrića iz Turističke organizacije Višegrad, regata će startovati u 9.30 časova ispod Mosta Mehmed-paše Sokolovića, a zatim će učesnici oko 13.00 časova u Starom Brodu položiti cvijeće na spomenik stradalim Srbima u Drugom svjetskom ratu.

„Učesnici će nastaviti dalje do kampa Stari Brod gdje će za njih biti organizovana zanimljiva sportska takmičenja, a polazak iz Starog Broda planiran je u 17.00 časova“, rekao je Andrić.

On je dodao da se i ove godine očekuje između 300 i 400 učesnike, a prijave su počele danas i trajaće do četvrtka 12. jula.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević istakao je da je cilj opštine da Višegradska regata, kao i Bajinobaštanska, bude što masovnija i prepoznatljiva u regionu.

„Prvi put ove godine u okviru regate biće organizovan i muzički program, a od 22.00 časa na Trgu palih boraca koncert će održati rok grupa `Regina`“ rekao je Đurević.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare