U subotu koncert Nacionalnog ansambla “Kolo” iz Beograda

0

U Palama u SPC Peki u subotu 02. novembra 2013. godine sa početkom u 19:00 časova će biti održan koncert Nacionalnog ansambla “Kolo” iz Beograda.

Koncert u Palama je organizovan u okviru desetodnevne turneje po najvažnijim kulturnim centrima Republike Srpske povodom obilježavanja 65 godina postojanja ansambla.

Svjetski prepoznatljiv po neponovljivom stilu i originalnosti scenskog predstavljanja tradicionalne srpske kulture “Kolo” je od svog osnivanja iskonski ambasador pravoslavlja i bogatog etnološkog nasljeđa koje uspješno prezentuje na svim kontinentima.

Po visokim međunarodnim standardima, “Kolo” je već decenijama rangirano među najcjenjenije profesionalne umjetničke anasamble u svijetu, kako po kvalitetu i atraktivnosti svojih nastupa, tako i po ukupnom broju odigranih koncerata i milionima gledalaca širom svijeta koji su njima uživali.

Karte po cijeni od 5KM su u prodaji, mogu se kupiti svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 časova u kancelariji Kulturnog centra i od 15:00 do 19:00 na biletarnici Kulturnog centra. Na dan koncerta karte će se prodavati od 08:00 pa sve do početa koncerta i na biletarnici Kulturnog centra i Sportsko poslovnog centra Peki.

Pokrovitelji koncerta su Ministarstvo kulture Srbije i opština Pale.

(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments