U subotu humanitarni bazar za Miljanu Bobar

0

VLASENICA – Na Gradskom trgu u Vlasenici u subotu, 12. decembra, biće organizovan Novogodišnji humanitarni bazar „Vlaseničani za Miljanu“, čiji je prihod namijenjen za liječenje šesnaestogodišnje Miljane Bobar koja je oboljela od cerebralne paralize i epilepsije.

Učiteljica Dušanka Sušić, koja je inicijator akcije, izjavila je da Miljanina porodica nije u mogućnosti da prikupi sredstva za osnovne lijekove koji mjesečno koštaju 300 KM i da je potrebna pomoć dobrih ljudi.

„Do danas su nam se odazvali mnogi donatori iz Vlasenice i susjednih opština. Javili su nam se privatni preduzetnici, kozmetički i frizerski saloni koji su donirali vaučere, građani dostavljaju poklon paketiće, odjevne predmete, knjige, hranu, koju će svaki posjetilac moći da kupi u subotu na Gradskom trgu u Vlasenici“, rekla je Sušićeva Srni.

Ona je naglasila da vjeruje u humanost ljudi i da će uz pomoć ove akcije bar malo olakšati svakodnevicu porodice Bobar.

„Moramo biti jedinstveni i pomoći Miljani čije je stanje posljednjih dana pogoršano i nad kojom njena majka bdije 24 časa, što joj onemogućava da se zaposli i tako obezbijedi bilo kakve prihode za svoju porodicu“, rekla je Sušićeva.

Ona je navela da u organizaciji ove akcije učestvuju i Sanja Milić, LJiljana Petrović, Dragana DŽajić Bećarević i Marijana Lelek, te pozvala sve ljude dobre volje da daju doprinos u skladu sa svojim mogućnostima.

Bazar će biti održan od 11.00 do 15.00 časova, a, ukoliko neko nije u mogućnosti da dođe, može da pozove inicijatora ove akcije Dušanku Sušić na broj telefona 066/741-196 i dobiće smjernice na koji način da donira sredstva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare