U Prači fizički napadnut muškarac

0

U paljanskom mjestu Prača muškarac čiji su inicijali N.V. fizički je napao B.Ž. nanijevši mu tjelesne povrede, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Povrijeđeni je zatražio ljekarsku pomoć u Bolnici Istočno Sarajevo gdje je zadržan na posmatranju. U toku je preduzimanje potrebnih mjera na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

U selu Kotline, u opštini Foča, juče u 14.30 časova izbio je šumski požar. Uviđajem je konstatovano da je, najvjerovatnije, spaljivanje korova na livadi u vlasništvu M.I. uzrok požara koji se proširio na šumu vlasništvo Šumskog gazdinstva „Maglić“ Foča i zahvatio oko hektar šume.

Materijalna šteta biće naknadno utvrđena. U toku je kompletiranje predmeta nakon čega će izvještaj o požaru biti dostavljen nadležnom tužilaštvu.

Policiji na Palama R.B. je prijavio da je u mjestu Stara Hreša M.K. izvršio bespravnu sječu i obaranje stabla jablana koje je tom prilikom palo na vodove niskonaponske elektromreže i oštetilo kabal i krovni nosač. U toku je dokumentovanje predmeta.

U selu Obalj, u opštini Foča, u noći između 21. i 22. aprila nepoznato lice je ukralo motokultivator koji se nalazio u otključanoj garaži vlasništvo Č.V.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare