У понедјељак позоришна представа „Брачни превртљивци“

0

Позоришна представа „Брачни превртљивци“ у извођењу познатих глумаца Олге Одановић, Соње Кнежевић и Милоша Ђорђевића биће изведена на сцени Културног центра Пале у понедјељак, 17. јуна, са почетком у 20.00 часова.

Ради се о комедији ситуације рађеној по мотивима филма „Клуб првих жена“. Сценарио је написао и прилагодио Циле Неимаревић.

Заплет почиње послије прославе годишњице матуре, обнављањем другарства гимназијских дана. Све је на први поглед као некад, али није баш тако.

То „али“ су проблеми које наши јунаци собом носе и за које само они знају. Емилија, некада најљепша гимназијалка коју глуми Олга Одановић, има на први поглед савршен брак. Вања коју игра глумица Соња Кнежевић, је неко коме свако може у потпуности да се повјери. Борис, кога тумачи Милош Ђорђевић, је глумац којег стижу године а који очајнички покушава да „остане у седлу“. Њих троје долазе на Вањину мансарду. Уз пиће и лагане приче откривају се проблеми који их тиште. Као што обично бива, договарају се да се чешће срећу. Сваки наредни пут баца ново свјетло на њихове животе који се све више компликују. Брачни проблеми, каријере, мужеви, троуглови…

Улазнице по цијени од 10 КМ биће су продаји данас од 9.00 до 15.00 часова а у понедјељак од 9.00 па до почетка представе.

Резервације путем контакт телефона 057/227-132.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare