U ponedjeljak o obilježavanju egzodusa sarajevskih Srba

0

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković i predstavnici Gradske uprave razgovaraće u ponedjeljak, 4. marta, u Istočnom Sarajevu sa predstavnicima Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske o organizovanju obilježavanja godišnjice egzodusa sarajevskih Srba, najavljeno je iz Gradske uprave.

Sastanku će prisustvovati pomoćnik ministra Radomir Graonić, član Odbora Vlade Srpske za obilježavanje značajnih, istorijskih događaja Miroslav Maričić, načelnici šest gradskih opština, predsjednici regionalne i opštinskih boračkih organizacija, predstavnici Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila i predstavnici Policijske uprave Istočno Sarajevo, najavljeno je iz Gradske uprave.

Odbor Vlade Republike Srpske za njegovanje tradicije oslobodilačkih ratova i Odbor Narodne skupštine za boračku i invalidsku zaštitu prošle godine jednoglasno su usvojili inicijativu gradonačelnika Istočnog Sarajeva Nenada Vukovića i Gradske uprave da datum obilježavanja egzodusa Srba iz Sarajeva, 16. mart, bude uvršten u kalendar obilježavanja događaja koje organizuje Odbor Vlade Srpske.

Sastanak će biti održan u 12.00 časova u prostorijama Gradske uprave Istočno Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments