U petak i subotu u Podgorici predstavljanje ponude za zimsku sezonu

0

JAHORINA – Olimpijski centar „Jahorina“ u petak i subotu, 29. i 30. oktobra, u Podgorici će predstaviti nove investicije i sadržaje za predstojeću zimsku sezonu na ovoj olimpijskoj planini.

Iz Centra navode da se na planini trenutno gradi više nego ikada, a kao rezultat za predstojeću zimsku sezonu, Jahorina će biti skijalište broj jedan u ovom dijelu Evrope sa najboljom ponudom za skijaše i ljubitelje zime.

„Pripremamo čak pet novih instalacija vertikalnog transporta čiji će kapacitet biti povećan za 50 odsto. Gradi se pet novih žičara, od kojih je najveća investicija kabinska gondola `Poljice` sa svjetlosnim efektima i moderno dizajniranim stanicama i kabinama“, navodi se u saopštenju.

Na planini se radi i na sistemu za osnježavanje, na proširenju Olimpijskog bara, rasvjeti staze „Novak Đoković“, remontu dvosjeda „Ogorjelica“, te ambijentalnom uređenju gornjeg dijela planine.

Podgorička promocija biće održana na štandu kod tržnog centra „Delta“, na Cetinjskom putu, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Zainteresovani građani mogu da posjete štand od 13.00 do 19.00 časova i informišu se o novim sadržajima, a pripremljena su i brojna iznenađenja za sve prisutne.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare