U Palama ponovo Kuvajćani bez putnih isprava

0

Policija je na Palama u automobilu „pasat“ otkrila državljane Kuvajta koji nisu posjedovali putne isprave, nakon čega su predati u nadležnost Službe za poslove sa strancima.
Policija je juče u Svetosavskoj ulici oko 19.00 časova zaustavila vozilo „sitroen“, u vlasništvu sarajevske agencije „Rentakar“, i kontrolom utvrdila da vozilom upravlja lice čiji su inicijali B.A.A, državljanin Kuvajta.

Osim vozača, u automobilu su se nalazila dva punoljetna i četiri maloljetna lica, svi državljani Kuvajta, koji nisu posjedovali putne isprave, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

U mjestu Šaranovo Polje, opština Sokolac, u noći između srijede i četvrtka nepoznata lica su iz pomoćnog objekta u vlasništvu lica sa inicijalima M.B, te porodične kuće u vlasništvu lica D.B. i P.B. ukrali četiri motorne testere, pištolj, te određenu količinu meda i goriva.

U Dom zdravlja Foča juče su se u 3.40 časova javila dva lica zbog povreda zadobijenih u tuči. Oni su policiji izjavili da ih je u Andrićevoj ulici fizički napalo više nepoznatih lica.

Lica čiji su inicijali S.K. i B.B, državljani Kanade, prevezeni su u Univerzitetsku bolnicu Foča, gdje je B.B. zadržan na liječenju.

U mjestu Kuka, u opštini Višegrad, nepoznati izvršilac ili više njih su sa privatnog posjeda u vlasništvo lica čiji su inicijali N.K. bespravno posjekli 34 stabla hrasta.

Uviđajem je utvrđeno da je posječeno 17 metara kubnih drveta.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare