U Palama otvoren restoran „Zavičaj“

0

U Palama je nedavno otvoren restoran „Zavičaj“ kao rezultat dugogodišnjeg rada u ugostiteljskoj struci vlasnika Radomira Čvora.

Restoran je rađen u nekoliko posebnih ambijentalnih cjelina, trudeći se da enterijerom i eksterijerom prenese svu ljepotu i toplinu zavičaja.

Posjeduje prelijepu baštu u kojoj je smještena stara koliba urađena u stilu nekadašnjih seoskih, gdje će ljetni period i sunčani dani biti još ugodniji i prijatniji. Takođe, tu je još jedan živopisan kutak, sa starim kaminom, izgrađen od tradicionalnih materijala kao sto su cigla, crijep i drvo baš kao u „zavičaju“, sa detaljima koji su naši preci nekada koristili u svakodnevnom životu. Enetrijer centralnog dijela restorana urađen je kao spoj moderne i tradicionalne arhitekture, sa pažljivo biranim materijalima koji potcrtavaju suštinsku dimenziju ljudske slobode i komfora. Ukoliko poželite da uživate u prijatnom ambijentu, savršenom mirisu i ukusu hrane, restoran „Zavičaj“ je odličan izbor.

Savremeni ljudi sve više imaju potrebu da im se hrana pripremi i donese u određene prostore, kako za poslovne, tako i za privatne manifestacije. Restoran je imajući u vidu potrebe današnjice uveo uslugu keteringa (Catering) sa najraznovrsnijim specijalitetima koji se nalaze na menijima. Uz kreativno osoblje i raznovrsne namirnice, gotovo da ne postoji ograničenje u mogućnostima
smišljanja “specijalnih jela” kada se radi ovakva vrsta usluge.

Restoran „Zavičaj“ je idealno mjesto za poslovni i porodični ručak ili večeru uz bogat izbor domaćih i starnih vina. Restoran ostavlja mogućnost za organizaciju proslava i poslovnih sastanaka.

(www.palelive.com / PR članak)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare