U Palama otvoren hipermarket „Best“

0

Na Palama je juče svečano otvoren hipermarket „Best“. Gospodin Stipo Frančić, osnivač i direktor kompanije „Best“ rekao je da je zatvaranjem nekih trgovačkih radnji ostala jedna praznina u ponudi na Palama kao i da su blizina grada Sarajeva, atraktivnost lokacije i ljubaznost stanovništva opredjelili rukovodstvo ove kompanije da se okuša na novom tržištu i ponudi mu svoju kompletnu uslugu.

Frančić je dodao da je kompanija „Best“ prepoznatljiva po velikom broju roba, povoljnim cijenama i svakodnevnim akcijama, a želja im je da kupci u ovom hipermaketu iskuse kvalitet usluge i ostvare dodatnu vrijednost u kupovini.

Inače, kompanija „Best“ osnovana je 1989. godine, a pored osnovne djelatnosti trgovine, posjeduju  proizvodnju i pakeraj kao i fabriku šibica „Dolac“ koja je jedina aktivna fabrika te vrste na Balkanu.

Hipermarket na Palama otvoren je u partnerskom odnosu sa lokalnom kompanijom „Nedomex“.

Čast da zvanično otvori novi hipermarket na Palama pripala je načelniku ove opštine, gospodinu Miodragu Kovačeviću.

Tom prilikom, Kovačević je rekao da je ovo hvale vrijedan partnerski korak kompanija „Best“ i „Nedomex“ koji će zasigurno donijeti pozitivno iskustvo svim građanima Pala, a s druge strane i logičan slijed događaja jer Pale u ovom trenutku imaju 900 privrednih subjekata, 6200 zaposlenih i oko 5000 studenata što čini veliko potrošačko tijelo u ovom dijelu RS.

Kovačević je takođe poručio da su svi privredni subjekti koji žele da investiraju na Palama dobro došli.  

Načelnik Kovačević je najavio i organizaciju biznis foruma na Palama već u januaru naredne godine u saradnji sa regionalnom privrednom komorom grada Niša, pri kojoj djeluje klub investitora stranih kompanija koje su su investirale u niški okrug, kao što su to Filip Moris i Beneton, na kojem će zainteresovani moći iskazati interes za ovu regiju.

(www.palelive.com / D.B.)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare