U Palama osnovan Klub malog fudbala „Jahorina“

0

Večeras je u Palama osnovan Klub malog fudbala „Jahorina“ Pale. Na osnivačkoj skupštini je usvojen Statut kluba i izabrani su rukovodioci. Osim izabranih rukovodioca i članova Skupštine, sastanku su prisustvovali i prijatelji kluba, ljubitelji malog fudbala, ali i igrači na koje će se u budućnosti moći računati.

Za predsjednika Izvršnog odbora je izabran Bojan Brčkalo, potpredsjednik je Vukadin Slobodan. Članovi Delipara Srđan, Radović Miljan i Božić Dalibor.

Za predsjednika Skupštine je izabran Dalibor Božić, potpredsjednik Stanišić Vladimir. Za sekretara KMF „Jahorina“ je izabran Goran Ivković. Skupštinu kluba će činiti 15 članova.

Nadzorni odbor sačinjavaju Velibor Božić, Bojan Mališ i Vedran Delipara.

Za šefa stručnog štaba je postavljen Delipara Srđan, a njegov pomoćnik će biti Radović Miljan.

Ekspanzija malog fudbala na ovim prostorima se odrazila i na naš grad, nakon Istočnog Sarajeva i Sokoca, ljubitelji malog fudbala i fudbala u Palama će imati priliku gledati KMF Jahorina.

Predsjednik izvršnog odbora Bojan Brčkalo je iskoristio priliku i zahvalio se na povjerenju koje mu je Skupština ukazala. Predsjednik se osvrnuo na izvanrednu ideju, koja u Palama postoji već dvije – tri godine, a večeras je došlo do njene realizacije.

Predsjednik skupštine kluba Dalibor Božić je pozvao sve zainteresovane ljude, koji na bilo koji način mogu pomoći klubu da se uključe u rad. Božić je izjavio da se nastoji napraviti jedan zdrav kolektiv u kojem će vrata biti otvorena za sve ljubitelje fudbala u Palama.

Na sjednici je istaknut značaj sportske dvorane u Palama, koja će svakako biti dom KMF „Jahorina“. Najposjećenija sportska manifestaciju u Palama je svakako Turnir u malom fudbalu, što je dokaz da Pale i Paljani vole fudbal i da Klub malog fudbala u Palama ima svijetlu i kvalitetnu sportsku i društvenu budućnost.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare