U ovoj godini porodice poginulih biće stambeno zbrinute

0

VIŠEGRAD – U toku ove godine sve porodice poginulih boraca sa područja opštine Višegrad, koje su konkurisale za stanove, biće zbrinute u novoj stambenoj zgradi na kojoj se radovi privode kraju, rekao je predsjednik Predsjedništva Boračke organizacije Višegrad Milisav Vasić.
Vasić je čestitao krsnu slavu Mitrovdan svim saborcima i predstavnicima boračkih organizacija.

Opštinska Boračka organizacija Višegrad obilježila je krsnu slavu Mitrovdan paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća na Centralnom spomeniku poginulim borcima i civilima iz posljednjeg rata, te lomljenjem slavskog kolača u crkvi Presvete Bogorodice na Megdanu.

Vasić je rekao Srni da je ova boračka organizacija, zajedno sa sveštenstvom Srpske pravoslavne crkvene opštine Višegrad, obavila čin lomljenja slavskog kolača, te da je služen parastos poginulim borcima Vojske Republike Srpske.

Cvijeće na spomenik, povodom Mitrovdana, položili su predstavnici Boračke organizacije Višegrad, zajedno sa sveštenstvom, Udruženjem rezervnih starješina iz Smedereva, Udruženjem veterana i ratnih invalida ratova od 1990. godine iz Užica, te delegacijom opštine Višegrad, dodao je Vasić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare