U neredima učestvovali navijači “Zrinjskog” i Tuzlanske “Slobode”

0

VLASENICA – U neredima koji su se dogodili u Vlasenici ispred tržnog centra “Zvorničanka” učestvovale su navijačke grupe Fudbalskog kluba /FK/ “Zrinjski” iz Mostara i FK “Sloboda” iz Tuzle, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

“U tuči je učestvovalo 25 navijača `Zrinjskog` i dvadesetak navijača `Slobode`. Materijalna šteta koja je tom prilikom pričinjena nije velika”, rekla je portparol ovog centra Aleksandra Simojlović.

Ona je navela da je Policijskoj stanici Vlasenica juče u 17.35 časova prijavljeno da je ispred marketa “Zvorničanka” u Vlasenici izbila tuča više lica.

Tom prilikom, rekla je Simojlovićeva, polupana su bočna stakla na dva vozila, kao i dvije šoferšajbne na automobilima navijača “Zrinjskog” koji nisu zatražili krivičnu odgovornost navijača FK “Sloboda”.

Prema njenim riječima, navijači FK “Sloboda” udaljili su se prije dolaska policije, dok su navijači “Zrinjskog” bili na mjestu incidenta.

Prilikom obavljanja razgovora sa navijačima čija su vozila oštećena, utvrđeno je da oni ne žele krivično gonjenje počinilaca, istakla je Simojlovićeva.

Navijači “Zrinjskog” vraćali su se iz Bijeljine nakon jučerašnje utakmice fudbalske Premijer lige BiH odigrane u Velikoj Obarskoj između domaće “Mladosti” i “Zrinjskog”, u kojoj su gosti iz Mostara pobijedili sa 2:0.

Rukovodstvo FK “Mladost” iz Velike Obarske demantovalo je informaciju da su u neredima navijača u Vlasenici učestvovali navijači ovog kluba, jer, kako kažu, ovaj klub nema organizovanu navijačku grupu.

“Naša publika su mirni građani našeg mjesta i nije tačno da su naši navijači napali navijače `Zrinjskog` iz Mostara”, rekao je Srni portparol “Mladosti” Saša Mirić.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments