U nedjelju počinje akcija proljećnog čišćenja

0

ISTOČNO SARAJEVO – Na području opštine Istočna Ilidža u nedjelju, 14. aprila, počeće proljećne čišćenje i uređenje opštine, kao i besplatan odvoz prikupljenog otpada, saopšteno je iz opštine Istočna Ilidža.

Početak akcije, koja će trajati do 14. maja, planiran je ispred Hrama Svetog Vasilija Ostroškog na Dobrinji u 12.00 časova.

Opština je pozvala privrednike, organizacije, kućne savjete, mjesne zajednice i sve građane da učestvuju u akciji čišćenja i urede svoja dvorišta, kao i podrumske prostorije, oslobode se kabastog i drugog otpada i time daju doprinos ljepšoj i zdravijoj životnoj sredini.

Prikupljeni otpad treba odložiti pored postojećih kontejnera i obavijestiti preduzeće „Komil“ radi odvoženja, koje će biti besplatno.

Učenici i studenti u toku trajanja akcije mogu da se putem Omladinske zadruge „Partnerstvo“ angažuju za rad na proljećnom čišćenju uz finansijsku nadoknadu.

Akciju proljećnog čišćenja organizuju Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove opštine Istočna Ilidža u saradnji sa Komunalnim preduzećem „Komil“ i Omladinskom zadrugom „Partnerstvo“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare