U nedjelju obilježavanje 24 godine od ubistva Srđana Kneževića

0

Pripadnici jedinice „Beli vukovi“ će na Palama u nedjelju, 7. avgusta, obilježiti 24 godine od svirepog, gnusnog i još nerasvijetljenog ubistva legendarnog komandanta ove elitne jedinice Vojske Republike Srpske Srđana Kneževića, Belog Vuka, rečeno je danas Srni u ovom udruženju boraca.

Predsjednik ovog udruženja Janko Šešlija i ovaj put ističe da su porodica Knežević i „Beli vukovi“ sve ove godine ogorčeni zbog činjenice da pravosudne institucije još nemaju odgovor na pitanje ko je ubio, a ko naredio i organizovao ubistvo njihovog legendarnog komandanta, koji je u vrijeme ubistva obavljao dužnost zamjenika načelnika Centra javne bezbjednosti Srpsko Sarajevo.

Obilježavanje 24 godine od ubistva Srđana Kneževića biće održano od 10.30 časova ispred spomenika Belom Vuku, gdje će biti održana ceremonija polaganja cvijeća i vijenaca, kao i obraćanje novinarima.

Srđan Knežević mučki je ubijen 7. avgusta 1998. godine na parkingu ispred zgrade u centru Pala, u kojoj je stanovao sa porodicom, suprugom i dva sina.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare