U MZ Stara stanica opremljena prostorija za učenje

0

Vrijednim radom i angažovanjem stanovnika MZ Stara stanica realizovan je projekat opremanja jedne prostorije za učenje djece iz ove mjesne zajednice.

Prostorija je namjenski opremljena i trenutno se koristi za učenje. U toku je dodatna nastava iz engleskog jezika, a u narednom periodu planirani su i ostali sadržaji za pomoć djeci.

„Svi koji imaju mogućnosti da nam pomognu u realizaciji projekata, zamolio bih da se jave Savjetu mjesne zajednice. Za realizaciju ovog projekta veliku zahvalnost dugujemo Veliboru Lučiću i međunarodnoj, humanitarnoj organizaciji World Vision“, izjavio je Ivica Topić predsjednik Savjeta mjesne zajednice Stanica Pale.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/stara-stanica-ucionica-okt-2015/] width=[54] height=[54] title=[U MZ Stara stanica opremljena prostorija za učenje] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare