U eksploziji u kasarni jedno lice lakše povrijeđeno

0

U krugu kasarne Oružanih snaga BiH „Miloš Obilić“ na Palama večeras je, usljed eksplozije, lakše povrijeđeno jedno lice.

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović rekla je Srni da ih je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo obavijestilo da je u sarajevski Klinički centar dovezeno lice koje je izjavilo da je vojnik i da je povrijeđen u eksploziji koja se dogodila u kasarni „Miloš Obilić“ na Palama.

Stokanovićeva je rekla da je o svemu obaviješten tužilac, te istakla da će sutra, nakon izvršenog uviđaja, biti poznato više detalja.

Povrijeđeni vojnik stabilno i van životne opasnosti

Vojnik Oružanih snaga BiH koji je povrijeđen u kasarni Oružanih snaga „Miloš Obilić“ na Palama, van je životne opasnosti, a istraga o ovoj nesreći je u toku, saopšteno je iz Ministarstva odbrane u Savjetu ministara.

U saopštenju se navodi da se nesrećan slučaj dogodio sinoć u 18.20 časova, nakon čega je povrijeđeni vojnik prevezen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu i njegovo zdravstveno stanje je stabilno i van je životne opasnosti.

Dežurni tužilac Tužilaštva BiH je na terenu i zajedno sa pripadnicima Vojne policije, Jedinice za uklanjanje eksplozivnih naprava EOD i pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ vrše uviđaj.

Više detalja biće objavljeno nakon sprovedene istrage, saopšteno je iz Ministarstva odbrane u Savjetu ministara.

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović rekla je Srni sinoć da ih je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo obavijestilo da je u sarajevski Klinički centar dovezeno lice koje je izjavilo da je vojnik i da je povrijeđenod eksplozije koja se dogodila u kasarni „Miloš Obilić“ na Palama.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare