U devastiranom objektu napadnut nožem

0

Žena čiji su inicijali M.P. ubola je nožem dva puta muškarca čiji su inicijali D.N. u Istočnom Novom Sarajevu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.


Povrijeđeni D.N. rekao je policiji da ga je u subotu u 23.15 časova u Ulici Stefana Nemanje u devastiranoj zgradi dva puta zbola nožem ženska osoba koja se predstavila kao M.P.

U toku je rad na otkrivanju izvršioca i rasvjetljavanju krivičnog djela tjelesna povreda.

Lice čiji su inicijali M.M. zadobio je teže tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Sastavci – Ustiprača, u mjestu Dub, opština Rogatica, kada je vozilo kojim je upravljao „volksvagen transporter“ sletio sa puta. Saobraćajna nezgoda dogodila se juče.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče na dijelu magistralnog puta Podromanija – Rogatica, u mjestu Ivan Polje, opština Rogatica, došlo je do isklizavanja sa kolovoza putničkog motornog vozila „ford fokus“ kojim je upravljao S.Č.

U ovoj nezgodi teško je povrijeđena suvozal S.Č. koja je prevezena u Klinički cenatar Koševo na dalje liječenje.

U Ulici Vojvode Radomira Putnika, opština Istočno Novo Sarajevo, juče oko 17.00 časova, policijski službenici su prilikom kontrole putničkog vozila „škoda oktavija“ kojim je upravljala D.M, kod suvozača B.B. u torbici pronašli tri aluminijumska paketića sa opojnom drogom „marihuana“.

Nakon kompletiranja predmeta protiv B.B. će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijeli su izvještaj protiv lica čiji su inicijali J.V. i B.T. zbog sumnje da su počinili krivično djelo skidanje ili povreda službenog pečata ili znaka.

Policija u Novom Goraždu, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, podnijela je izvještaj protiv DŽ.B. i D.P., zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo.

Policijski službenici Policijske stanice Rogatica, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, podnijeli su izvještaj protiv S.M, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili elksplozivnih materija.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, tokom proteklog vikenda lišili su slobode 11 lica zbog toga što je alkotestiranjem utvrđeno da su upravljali vozilom pod uticajem alkohola. Lica su zadržana u službenim prostorijama do otriježnjenja i protiv njih će biti preduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare