U četvrtak promocija ljetnih sadržaja

0

Olimpijski centar Jahorina, zajedno sa udruženjima hotelijera, vikend kuća i Turističkom organizacijom Istočno Sarajevo, organizovaće u četvrtak, 10. avgusta, promociju ljetnih sadržaja olimpijske planine Jahorine, koja postaje destinacija broj jedan i u ljetnom periodu.

U okviru promocije ponude biće organizovani konferencija za novinare, koktel dobrodošlice, kao i mogućnost gratis korištenja mnogobrojnih sadržaja, saopšteno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Na konferenciji će govoriti vršilac dužnosti direktora Olimpijskog centra Jahorina Dejan LJevnaić, predstavnici udruženja hotelijera i vikend kuća, kao i predstavnik Turističke organizacije Istočno Sarajevo.

„Samo na 20 minuta vožnje od grada, osim svježeg planinskog vazduha je i pregršt aktivnosti, od kojih izdvajamo panoramsku vožnju šestosjedom, šetnje planinskim stazama, vožnje mauntin bajkom, vožnju kvadovima, tjubing, paraglajding, peintbol, branje ljekovitog bilja i borovnica, a pored odlične velnes i gastro ponude, tu su i travnati fudbalski teren i tereni za male sportove“, poručili su iz Olimpijskog centra.

U saopštenju je navedeno da će svi posjetioci biti u prilici da besplatno koriste šestosjed za panoramsko razgledanje i vožnju bicikala, kao i tjubing stazu koja je sadržaj Zabavnog parka Ogorjelica.

Početak promocije zakazan je u 11.00 časova na platou Poljice /terasa „Kolibe“ hotela „Termag“/.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare