U četvrtak i o Nacrtu budžeta za narednu godinu

0

Odbornici Skupštine grada Istočno Sarajevo razmatraće u četvrtak, 1. decembra, nacrt budžeta za 2023. godinu, koji je planiran u iznosu od 14.274.610 KM.

Odbornici će razmatrati i nacrt rebalansa budžeta grada za 2022. godinu, saopšteno je iz Gradske uprave.

Na dnevniom redu biće informacija o zaštiti životne sredine na području grada, s posebnim osvrtom na oblast voda i zaštitu izvorišta vode za piće, te informacije o stanju u oblasti srednjeg obrazovanja na području grada Istočno Sarajevo, o stanju u oblasti informisanja, kao i informacija o proglašenju Parka prirode „Trebević“.

Odbornici će razmatrati izvještaj o radu i finansijskom poslovanju nevladinih organizacija koje se finansiraju iz budžeta grada Istočno Sarajevo za 2021.
godinu, te izvještaj o vjerskim zajednicama za 2022. godinu na području grada.

Na skupštinskom zasjedanju biće riječi o izmjeni i dopuni Odluke o kategorizaciji ugostiteljskih objekata na području grada, kao i prijedlozima odluka o inspekcijama grada i zaštiti životne sredine na području Istočnog Sarajeva.

Na dnevnom redu biće i prijedlozi odluka o taksi-prevozu na području grada, o dopuni odluke o javnom prevozu lica i stvari u drumskom saobraćaju, te dopuni odluke o trgovini na području Istočnog Sarajeva.

Početak sjednice, koja će biti održana u sali Skupštine grada Istočno Sarajevo, zakazan je za 9.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare